Izaberite jezik:

Kako funkcionira

Kako Probolan 50 funkcionira

Dodatak za povećanje mišićne mase Probolan 50 je u kategoriji legalnih steroida. Ovaj proizvod povećava prirodnu proizvodnju testosterona. Stoga, optimizira osjetljivost na mišićne receptore kako bi se povećala njihov anabolička svojstva.

Testosteron je najvažniji hormon za sagorijevanje masnog tkiva, povećanje mišića i za njihov oblik. Znanstvenici su dokazali da kapsule za masu Probolan 50 povećavaju proizvodnju testosterona, na prirodni način, i do 400%. Među sastojcima je i 50 mg Epihydroxetiolan-17-estera u jednoj dozi. Sigurnost korištenja je potvrđena serijama testova.

Korištenje Probolana 50

Doziranje ovisi o razini napretka. Prvi ciklus bi trebao imati sljedeće doziranje: I. tjedan – 1 kapsula/dan; II. tjedan – 2 kapsule/dan; III. tjedan – 3 kapsule/dan; IV. tjedan – 2 kapsule/dan; V. tjedan – 1 kapsula/dan.

Treba ga piti s mnogo obične mineralizirane vode. Tako se priprema prirodni prohormon i zbog toga ga treba dozirati ciklički.

Kako izgraditi mišićnu masu?

Probolan 50 je učinkoviti dodatak za povećanje mase koji ima snažna anabolička svojstva. Ova priprema je na odličnom glasu i među profesionalcima i među amaterima. Međutim, trebate imati na umu da su za uspjeh u postizanju željene mase, najvažniji dobar trening, prehrana i dodaci. Ova priprema je sjajan dodatak ovim elementima. Brojni početnici rade slične greške u treningu, a nakon toga se žale da proizvod ne djeluje.

Provjerite učinkovitost Probolana 50 i naručite danas.

REZULTATI KORIŠTENJA PROBOLAN 50

Radovan iz Dubrownik

Naišao sam na Probolan 50 kada sam tražio proizvode za povećanje mase. Na početku sam bio vrlo sumnjičav prema ovim anabolicima. Međutim, brzi učinak nakon korištenja Probolana me zaista iznenadio. Već nakon 48 sati poslije uzimanja prve doze, primijetio sam prve rezultate. Moji mišići su vidljivo narasli i počeo sam osjećati snagu i moć kakvu nisam osjetio nikad prije. Zahvaljujući specifičnom i redovitom vježbanju, u relativno kratkom vremenu, oblikovao sam svoje tijelo na način na koji nisam mogao ni sanjati.
VIŠE REZULTATA

NEDAVNA MIŠLJENJA

U idealnim okolnostima, mišiće se izgrađuju treningom. Nakon samo jednog tjedna korištenja, primijetio sam povećanje mase, naravno mišićne – što je bilo vidljivo i na vagi, bez imalo masti, pa jedva čekam da vidim rezultate nakon ciklusa od pet tjedana.
DragutinMAUG 22, 2015
Prijatelj mi je preporučio ovaj dodatak. Rekao je da su učinci vidljivi nakon samo nekoliko dana, a ja sam mu se smijao, jer sam bio uvjeren da je na nekim steroidima (haha). Ispostavilo se da je proizvod zaista dobar. Definitivno ga preporučam :)
Radoš87JUL 29, 2015
VIŠE MIŠLJENJA