Izaberite jezik:

MIŠLJENJA

Ako želite podijeliti svoje mišljenje o proizvodu Probolan 50, ne oklijevajte i iznesite svoje mišljenje.

U idealnim okolnostima, mišiće se izgrađuju treningom. Nakon samo jednog tjedna korištenja, primijetio sam povećanje mase, naravno mišićne – što je bilo vidljivo i na vagi, bez imalo masti, pa jedva čekam da vidim rezultate nakon ciklusa od pet tjedana.

Odgovor

Prijatelj mi je preporučio ovaj dodatak. Rekao je da su učinci vidljivi nakon samo nekoliko dana, a ja sam mu se smijao, jer sam bio uvjeren da je na nekim steroidima (haha). Ispostavilo se da je proizvod zaista dobar. Definitivno ga preporučam :)

Odgovor

Bavim se bodybuildingom kao amater i Probolan 50 je moj omiljeni dodatak za masu i snagu. Nakon samo jednog tjedna treninga, osjećao sam se snažniji i veći, što sam potvrdio i na tjednom vaganju :) Preporučam br.1.

Odgovor

Prijatelj mi je preporučio ovaj dodatak. Rekao je da su učinci vidljivi nakon samo nekoliko dana, a ja sam mu se smijao, jer sam bio uvjeren da je na nekim steroidima (haha). Ispostavilo se da je proizvod zaista dobar. Nakon tri tjedna vježbanja, dobio sam 2cm na ruci i oko 4kg mase. Definitivno ga preporučam :)

Odgovor

Slušajte gospodo, što je s nuspojavama? Jeste li primijetili išta? Radije pitam ljude koji su ga već koristili, nego da čitam s etikete ;)?

Odgovor

Probolan 50 nema nuspojava. Štoviše, nakon uzimanja Probolana, pun sam energije i želim biti aktivan.

Odgovor

Samo mi je žao što prvo kupio Meta anabolon, jer je to bilo bacanje novca. Trebao sam kupiti Probolan 50. Nakon uzimanja Probolana 50, osjećam se mnogo bolje, a moja masa i snaga su se povećali. Mogu dići 15 kg više u bench pressu i napraviti 8 puta više sklekova.

Odgovor

Danas sam počeo s korištenjem... osjećaj je nevjerojatan :)

Odgovor

DODAJ KOMENTAR

Vaš e-mail neće biti objavljen. Obavezna polja označena s *